Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk30g8kcal0.2g1.6g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 26g19kcal0.5g4g0.1g0.3g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g30g51kcal5.7g0g3g0g
Ketsuppi, Heinz3.8g3.9kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g185kcal13.4g16g6.8g3g
Valittu annoskoko168g93kcal6.7g8g3.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g46kcal3.4g4g1.7g0.8g
Arvot/100g100g55kcal4g4.8g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019