Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)42g89kcal10.1g0g5.5g0g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale21g72kcal4.6g0g5.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g70g48kcal1.1g10.5g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g453kcal32.4g22.8g25g0.2g
Valittu annoskoko168g227kcal16.2g11.4g12.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna84g113kcal8.1g5.7g6.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576