Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona25g17kcal3g1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl12g46kcal3.6g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.3g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.2g2.8kcal0.2g0.4g0.1g1.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Pirkka6.8g7.2kcal0.1g1.7g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.9g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl19g71kcal5.6g0g5.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g559kcal48.6g15.4g33.2g5.6g
Valittu annoskoko168g279kcal24.3g7.7g16.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna84g140kcal12.2g3.9g8.3g1.4g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.6g9.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114