Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 312g253kcal4.9g52.5g0.2g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Selleri, annos 50g62g8.7kcal0.6g1.9g0g0g
Lanttu 125g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Vesi624g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g16g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g156g187kcal5.3g5.6g15.6g0g
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3340g1430kcal43.6g209.4g36.4g39.8g
Valittu annoskoko1670g715kcal21.8g104.7g18.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna835g358kcal10.9g52.4g9.1g10g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644