Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2878g846kcal16.1g152.5g5.8g54.7g
Kidneypapu, suolaliemessä3022g3324kcal235.7g543.9g15.1g241.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1799g5765kcal481.5g0g430.6g0g
Sipuli (kuorittu)396g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Paprika vihreä 1223g260kcal11.5g30.6g3.7g23.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g468g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Valkosipuli 115g125kcal9.1g18.8g0.7g2.4g
Rypsiöljy 101g891kcal0g0g100.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22895kcal1523.6g1585.2g1116.6g680.8g
Valittu annoskoko10000g11447kcal761.8g792.6g558.3g340.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5724kcal380.9g396.3g279.2g170.2g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826