Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g3191g1276kcal16g382.9g6.4g0g
Juuressose Pirkka 500g3191g1276kcal22.3g284g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3191g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6.4g8.4kcal0.2g1.3g0.4g0.9g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g96g862kcal0g0g95.7g0g
Valkosipuli 38g42kcal3g6.2g0.2g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g287g804kcal54.6g0.1g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8536kcal192.2g1349g344.6g3.4g
Valittu annoskoko10000g4268kcal96.1g674.5g172.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2134kcal48.1g337.3g86.2g0.9g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522