Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)957g3426kcal134g669.9g21.1g47.8g
Vesi1435g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3828g5286kcal717.7g0g267.9g0g
Sipuli (kuorittu)1148g310kcal14.9g55.1g2.3g19.5g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl431g3876kcal0g0g430.6g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g2153g5813kcal202.4g990.4g99g79.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37421kcal2138g3430.8g1641.8g294g
Valittu annoskoko10000g18711kcal1069g1715.4g820.9g147g
Annoskoko puolitettuna5000g9355kcal534.5g857.7g410.5g73.5g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657