Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4673g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g79g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 360g820kcal47.8g55.4g16.2g134.8g
Vehnäjauho puolikarkea 4673g16034kcal476.2g3271g56.1g163.6g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 173g700kcal0g172.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35108kcal1048g6997.6g144.6g596.8g
Valittu annoskoko10000g17554kcal524g3498.8g72.3g298.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8777kcal262g1749.4g36.2g149.2g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248