Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2445g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80734g2978kcal557.5g36.7g66g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4890g6161kcal537.9g14.7g440.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1223g4036kcal24.4g36.7g427.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g122g12kcal1.8g0g0.7g103.9g
Suola, annos 3g73g0kcal0g0g0g0g
Voi 513g3725kcal6.1g2.1g417.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33824kcal2255.4g180.4g2704.2g207.8g
Valittu annoskoko10000g16912kcal1127.7g90.2g1352.1g103.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8456kcal563.9g45.1g676.1g52g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107