Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 718g114kcal15.1g2.2g2.4g10.8g
Paprika punainen 1724g505kcal16.2g77.6g6.9g32.8g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g216g237kcal2.2g53.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1652g446kcal21.5g79.3g3.3g28.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2874g2299kcal477g0g28.7g0g
Soijakastike 86g52kcal4.5g8.2g0.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1796g2155kcal61.1g64.7g179.6g0g
Tomaatti 934g213kcal5.2g32.2g2.8g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12042kcal1205.6g636.2g448g169.6g
Valittu annoskoko10000g6021kcal602.8g318.1g224g84.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3011kcal301.4g159.1g112g42.4g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239