Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g21g27kcal0.9g4.6g0.5g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.7g0.4g3.4g
Keittojuures, Pirkka150g38kcal1.5g6.7g0.4g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g225g207kcal42.7g0g2.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g135g89kcal20.2g0g0.9g0g
Ruohosipuli, tuore15g4kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3342g1307kcal147.2g149g10.6g12g
Valittu annoskoko1671g654kcal73.6g74.5g5.3g6g
Annoskoko puolitettuna835g327kcal36.8g37.3g2.7g3g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514