Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g200g1220kcal38g10g110g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale60g36kcal6g3g0.2g43.8g
Tattarijauho, Myllynparas140g476kcal18.2g94.5g2.4g7.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g100g360kcal17g47g7.7g16g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g112g818kcal1.1g1.1g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3344g5897kcal163.8g326.4g420.2g202.6g
Valittu annoskoko1672g2949kcal81.9g163.2g210.1g101.3g
Annoskoko puolitettuna836g1474kcal41g81.6g105.1g50.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456365