Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino437g1530kcal56.8g293g10.9g26.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1121kcal93.6g0g83.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g682g287kcal10.9g58.7g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)60g71kcal1.8g2.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3346g6431kcal362.2g709g232g52.4g
Valittu annoskoko1673g3215kcal181.1g354.5g116g26.2g
Annoskoko puolitettuna837g1608kcal90.6g177.3g58g13.1g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511