Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Fenkoli, annos 100g60g19kcal0.7g4.4g0.1g1.9g
Maa-artisokka 240g109kcal1.2g19.7g0.5g9.6g
Lehtiselleri 42g5.3kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g42g10kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Vesi1020g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 150g145kcal4.5g29.4g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g857kcal17.6g121.8g27.4g33g
Valittu annoskoko1674g429kcal8.8g60.9g13.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna837g214kcal4.4g30.5g6.9g8.3g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404