Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1079g1208kcal237.3g0g32.4g0g
Porkkanaraaste 200g225g61kcal1.3g11.9g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)45g166kcal6.2g32.6g1.1g1.8g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis167g187kcal36.8g0g5g0g
Porkkanaraaste 200g35g9kcal0.2g1.8g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)7g26kcal1g5.1g0.2g0.3g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g3623kcal570g115.8g105g20.6g
Valittu annoskoko1674g1811kcal285g57.9g52.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna837g906kcal142.5g29g26.3g5.2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852