Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse181g1339kcal0g0g148.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 471g1615kcal47.9g329.4g5.6g16.5g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 199g284kcal24.9g0.6g20.4g0g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 308g1249kcal0g307.3g0g0g
Mustikka metsä- 326g143kcal1.6g20.8g2g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g9292kcal149.8g1323g352.8g54.4g
Valittu annoskoko1674g4646kcal74.9g661.5g176.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna837g2323kcal37.5g330.8g88.2g13.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644