Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 181g706kcal3.9g4g76g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g45g28kcal6.3g1.4g27.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30g6.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kirjolohi meri, filee 905g1496kcal151.6g0g99.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 196g647kcal3.9g5.9g68.6g0g
Kananmuna omega151g196kcal19.8g0.5g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Soijajauho rasvainen 23g106kcal7.8g5.3g5.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g6447kcal390.6g49g578.6g10.2g
Valittu annoskoko1674g3223kcal195.3g24.5g289.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna837g1612kcal97.7g12.3g144.7g2.6g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653