Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g481g111kcal6.7g16.3g1.9g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g48g46kcal2g8.2g0.1g2.4g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Chili paprika punainen12g4.7kcal0.2g1g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Soijakastike 22g13kcal1.1g2.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g18g30kcal3.1g3.8g0.2g0.1g
Basilika, tuore6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 962g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g518kcal29.8g84.6g4.8g9.4g
Valittu annoskoko1674g259kcal14.9g42.3g2.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna837g129kcal7.5g21.2g1.2g2.4g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941