Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g208g583kcal39.6g0g45.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g625g356kcal8.7g77.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3350g1934kcal98.4g157.4g98.4g0.2g
Valittu annoskoko1675g967kcal49.2g78.7g49.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna838g484kcal24.6g39.4g24.6g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250