Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5376g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3584g1172kcal22.2g199.3g7.2g91.4g
Sipuli (kuorittu)179g48kcal2.3g8.6g0.4g3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl54g484kcal0g0g53.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.7g25.1g0.4g1.3g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g54g65kcal1.3g3.2g4.8g0.8g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g717g860kcal22.9g32.3g71.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5503kcal104.8g537g276.6g193g
Valittu annoskoko10000g2752kcal52.4g268.5g138.3g96.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1376kcal26.2g134.3g69.2g48.3g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011