Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 477g356kcal62.6g5.2g1.9g32.9g
Vesi, vesijohtovesi 2386g0kcal0g0g0g0g
Öljy573g5153kcal0g0g572.5g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4342g14897kcal442.4g3039.1g52.1g152g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g229g238kcal18.1g37.3g1.4g4.6g
Parmesaaniraaste, Tesco1908g7443kcal629.8g0g542g0g
Basilika, kuivattu 29g73kcal4.1g5.9g1.1g11.6g
Timjami 10g27kcal0.9g2.6g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56372kcal2315.8g6180.2g2343.4g409.2g
Valittu annoskoko10000g28186kcal1157.9g3090.1g1171.7g204.6g
Annoskoko puolitettuna5000g14093kcal579g1545.1g585.9g102.3g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906