Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)954g258kcal12.4g45.8g1.9g16.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5725g9504kcal1087.8g0g572.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1908g2525kcal50.2g61.1g229g0g
Kananmuna kuorineen punnittu649g818kcal71.4g1.9g58.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka286g235kcal9.7g54.4g2.9g2.9g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.3g1.6g12.6g
Kaurahiutale 382g1428kcal55.3g217.6g27.9g38.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29800kcal2584g798.2g1788.4g139.8g
Valittu annoskoko10000g14900kcal1292g399.1g894.2g69.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7450kcal646g199.6g447.1g35g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897