Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 120g444kcal22.2g13.2g26g36.5g
Sokeri 935g3795kcal0g934.1g0g0g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 112g796kcal0.8g0.4g89.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3354g13433kcal62.2g2097.4g511.2g73g
Valittu annoskoko1677g6716kcal31.1g1048.7g255.6g36.5g
Annoskoko puolitettuna839g3358kcal15.6g524.4g127.8g18.3g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297