Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita63g200kcal6.3g40.7g1.3g8.1g
Vehnäjauho, sunnuntai41g143kcal4.9g28.9g0.9g1.2g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 50g15kcal1.4g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g877kcal25.6g151.6g18.6g18.6g
Valittu annoskoko168g439kcal12.8g75.8g9.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna84g219kcal6.4g37.9g4.7g4.7g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760