Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.7kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Kananmuna, omega, 1 kpl4.6g5.9kcal0.6g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g259kcal7.7g52.8g0.9g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g149kcal0g0g16.6g0g
Hiiva 4.1g3.1kcal0.5g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g964kcal18.2g136.8g36.2g7.2g
Valittu annoskoko168g482kcal9.1g68.4g18.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna84g241kcal4.6g34.2g9.1g1.8g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.7g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693