Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt125g57kcal4g6g1.9g0g
Mannasuurimo tumma 13g39kcal1.3g7.4g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g6g24kcal0g5.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.2g29kcal1g5.8g0.2g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g362kcal16.4g52.6g9g3g
Valittu annoskoko168g181kcal8.2g26.3g4.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g91kcal4.1g13.2g2.3g0.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888