Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)119g50kcal11.7g1.8g0.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g27g102kcal0.4g25.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g134kcal5.4g1.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g571kcal35g56.8g24.2g0g
Valittu annoskoko168g286kcal17.5g28.4g12.1g0g
Annoskoko puolitettuna84g143kcal8.8g14.2g6.1g0g
Arvot/100g100g170kcal10.4g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689