Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Margariini, 60%, Rainbow6.3g34kcal0.1g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g13g41kcal1.5g8.3g0.3g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 75g29kcal0.1g6.1g0.1g1.1g
Fariinisokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g571kcal11.8g95.4g15g5g
Valittu annoskoko168g286kcal5.9g47.7g7.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna84g143kcal3g23.9g3.8g1.3g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.4g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006