Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]33g39kcal3.9g0.7g2.3g0g
Pesto (Pirkka)4.4g25kcal0.2g0.2g2.7g0.2g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g52g119kcal4.1g22.3g1.4g6.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 22g61kcal0.4g0.7g6.1g0g
Mozzarella, Euroshopper22g55kcal4g0.3g4.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen35g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g611kcal25.6g51g33.4g13.8g
Valittu annoskoko168g306kcal12.8g25.5g16.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna84g153kcal6.4g12.8g8.4g3.5g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.2g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983