UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12545g104kcal3.9g3.1g8.6g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8g0.1g0.5g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g11g93kcal0g0g10.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 23g9kcal0g1.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g510kcal10.4g29.4g38.2g3.2g
Valittu annoskoko168g255kcal5.2g14.7g19.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna84g128kcal2.6g7.4g9.6g0.8g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236