Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g27g16kcal2.7g1.2g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 6.8g26kcal0g0.4g2.7g0g
Sokeri 23g94kcal0g23.1g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g22g94kcal1g14.4g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Kaurahiutale 49g183kcal7.1g27.9g3.6g4.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.7kcal0.7g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g978kcal26.6g165.2g20.2g11g
Valittu annoskoko168g489kcal13.3g82.6g10.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna84g245kcal6.7g41.3g5.1g2.8g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.2g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333