Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g94g108kcal5.6g4.7g7.5g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 17g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Manteli 1.5g9kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl4.7g17kcal0.7g2.6g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g463kcal24g32.8g25.8g2g
Valittu annoskoko168g232kcal12g16.4g12.9g1g
Annoskoko puolitettuna84g116kcal6g8.2g6.5g0.5g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902