Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kinkkusuikale, Portti53g66kcal9g0.2g3.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g66g16kcal1.2g2g0.3g1.3g
Keltuainen, 20g, annos 20g2g1.3kcal0.1g0g0.5g0g
Parmesan formaggio da pasta13g61kcal5.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g307kcal32g7.6g18g3.8g
Valittu annoskoko168g153kcal16g3.8g9g1.9g
Annoskoko puolitettuna84g77kcal8g1.9g4.5g1g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238