Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Polar 10% (Valio)13g26kcal4g0g1.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g343kcal29.6g10.2g20.4g3.6g
Valittu annoskoko168g172kcal14.8g5.1g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna84g86kcal7.4g2.6g5.1g0.9g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051