Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g78g438kcal7.6g25g32g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g60g360kcal12.6g4.1g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g1799kcal41.6g60g151g0g
Valittu annoskoko168g900kcal20.8g30g75.5g0g
Annoskoko puolitettuna84g450kcal10.4g15g37.8g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104