Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g47g164kcal0.1g39.8g0.1g1.5g
Kananmuna kuoreton47g67kcal5.6g0g4.7g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g18g127kcal0g0g14.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g12g7kcal1.1g0.6g0.1g8.6g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kaakaojauhe, fazer3.5g12kcal0.8g0.4g0.7g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 18g22kcal0.7g0.8g1.8g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 1.6g3.5kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g978kcal16.8g127.6g43g20.2g
Valittu annoskoko168g489kcal8.4g63.8g21.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna84g244kcal4.2g31.9g10.8g5.1g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323