Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 100g113kcal21.2g0g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punaviini 15g11kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g297kcal44.4g8.6g6.4g2.2g
Valittu annoskoko168g149kcal22.2g4.3g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna84g74kcal11.1g2.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g89kcal13.2g2.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890