Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g44g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g18g18kcal2.1g0.5g0.8g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä11g4.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g114kcal6.2g14.6g3.2g1.6g
Valittu annoskoko168g57kcal3.1g7.3g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna84g29kcal1.6g3.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397