Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk96g26kcal0.6g5.1g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g269kcal23.2g11.8g14g3g
Valittu annoskoko168g134kcal11.6g5.9g7g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g67kcal5.8g3g3.5g0.8g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803