Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt70g32kcal2.3g3.4g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.7g0g1.9g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g14g10kcal1.5g0.4g0.2g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli14g42kcal0.5g0.6g4.2g0g
Tilli tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g476kcal27.6g35.2g24.2g1.2g
Valittu annoskoko168g238kcal13.8g17.6g12.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g119kcal6.9g8.8g6.1g0.3g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689