Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)38g60kcal7.1g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Persilja9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g222kcal16.4g20.4g7.6g3.6g
Valittu annoskoko168g111kcal8.2g10.2g3.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna84g56kcal4.1g5.1g1.9g0.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129