Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 27g198kcal0.3g0.1g22.2g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g36g120kcal3.1g25.3g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g75kcal3g0.8g6.7g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)31g43kcal2.3g1.7g3.1g0g
Appelsiinimehu, 2 dl7g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g1178kcal24g112.2g69.8g0g
Valittu annoskoko168g589kcal12g56.1g34.9g0g
Annoskoko puolitettuna84g294kcal6g28.1g17.5g0g
Arvot/100g100g350kcal7.1g33.3g20.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576