Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g28g12kcal0.5g2.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g18g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g190kcal16g7.8g10.2g1.4g
Valittu annoskoko168g95kcal8g3.9g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna84g48kcal4g2g2.6g0.4g
Arvot/100g100g56kcal4.8g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757