Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu4.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Fariinisokeri4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g4.2g8kcal0g1.9g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g8.5g3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kuhafile, raaka113g81kcal18.3g0g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g351kcal39g18.4g13g1g
Valittu annoskoko169g176kcal19.5g9.2g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna84g88kcal9.8g4.6g3.3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal11.6g5.5g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833