Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Peruna, uusi 28g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 28g11kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g227kcal26g16.4g3.8g3.2g
Valittu annoskoko169g114kcal13g8.2g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna84g57kcal6.5g4.1g1g0.8g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.9g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706