Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g50g45kcal0.8g3g3.3g1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g50g23kcal0.8g3.8g0.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g38g43kcal6g0.7g1.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g31g34kcal7.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g290kcal29.6g15g12.6g2g
Valittu annoskoko169g145kcal14.8g7.5g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna84g73kcal7.4g3.8g3.2g0.5g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961