Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 28g100kcal0.5g0.7g10.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kukkakaali 51g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g363kcal14g5.2g31.2g4.2g
Valittu annoskoko169g182kcal7g2.6g15.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna84g91kcal3.5g1.3g7.8g1.1g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.5g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149