Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.8g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g11g65kcal2.5g2.2g5.7g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g21g60kcal6.2g0.7g3.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g35g96kcal7g0.4g7.7g0g
Pakastepinaatti rainbow42g8.4kcal1.3g0.2g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 28g7.5kcal0.9g0.9g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g7g19kcal2g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g678kcal43.8g9.4g53.6g1g
Valittu annoskoko169g339kcal21.9g4.7g26.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna84g170kcal11g2.4g13.4g0.3g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697