Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g70g21kcal3.2g1.4g0.2g1.1g
Herne 17g12kcal0.9g1.6g0.1g0.5g
Lime, kuorittu, annos 50g7g2.5kcal0g0.2g0.1g0.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g42g51kcal9.3g0.4g1.5g0.2g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g242kcal26.8g7.2g11.6g4g
Valittu annoskoko169g121kcal13.4g3.6g5.8g2g
Annoskoko puolitettuna84g60kcal6.7g1.8g2.9g1g
Arvot/100g100g72kcal7.9g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041