Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale63g81kcal11.3g1.4g3.8g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras33g107kcal4.6g19.3g1.1g2.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 18g46kcal4.8g0g3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)52g31kcal0.5g2.3g2.1g0.3g
Sinappi 3.1g4.1kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g539kcal42.6g46.8g20.4g6.2g
Valittu annoskoko169g269kcal21.3g23.4g10.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna84g135kcal10.7g11.7g5.1g1.6g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789